Attention: Your browser is not supported.
Attention: Your browser is outdated, so this website may not display properly.

Job openings

Technical Support Engineer

Altus-Escon-Company B.V. is een onafhankelijke Nederlandse fabrikant met meer dan 30 jaar ervaring in de automotive-industrie. De onderneming bestaat uit circa 10 werknemers. Voor onze supportafdeling zoeken wij een technical support engineer:

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische support en kwaliteitscontrole voor zowel onze distributeurs als onze productieafdelingen. Het gaat hierbij om vragen, klachten, storingen of andere technische problemen. Daarnaast ben je backup voor de eindcontrole van onze geproduceerde systemen. Tevens ben je verantwoordelijk voor ons support- en RMA-systeem, e.e.a. samen met je IT-collega’s. Binnen het RMA-systeem zul je reparaties zelf kunnen uitvoeren, danwel beoordelen of dit retour naar een van onze leveranciers moet.

Wij vragen

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele omgeving en goed zelfstandig kan werken. Je opleiding is MBO Technicus Engineering of je hebt vergelijkbare werkervaring en dito denkniveau.

Wij bieden

Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met tal van doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Altus-Escon-Company B.V. heeft een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

Wie zijn wij

Wij produceren test- en diagnose-apparatuur voor personenwagens, busjes, caravans, aanhangers, motorfietsen en lichte/zware bedrijfswagens. Wij produceren teststraten die wereldwijd gebruikt worden in keuringsstations, service shops en garages. Wij hebben een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit, levensduur en support van onze producten.

Adres
Altus-Escon-Company B.V.
Drachmeweg 26
2153PA Nieuw Vennep

Contactgegevens
Ben Stuyts
Tel: 088 258 37 76
vacatures@altus-escon.com

Jij biedt

Je bent klantvriendelijk en accuraat. Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en problemen op te lossen. Je hebt kennis van software (embedded / Windows), electronica, pneumatiek, hydrauliek, machines / machine-onderhoud, of je bent bereid je hierin verder te verdiepen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Duitse en Franse taal is een pré. Je hebt minimaal rijbewijs B.

De arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie van 32 tot 40 uur per week. We bieden je hiervoor een goed salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) en uitstekende arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie bieden wij een tijdelijk contract aan waarna een vast dienstverband op termijn mogelijk is.

IMG_0509.JPG
IMG_9826 (2400x2100).png